Logginlägg V.16





Har precis fixat klart projektarbetsrapporten, har fixat syftet och uppdaterat innehållsförteckningen. Nästa steg blir att lägga till bildövergångar i Powerpointpresentationen.


Efter det återstår det endast att öva på redovisningen och efter det redovisa, efter det så är hela projektarbetet klart.

/Maria

2011-04-19 @ 13:45:10 Permalink Loggbok Kommentarer (0) Trackbacks ()


Logginlägg V.15

Eftersom att projektarbetsrapporten är klar så är det endast powerpoint-presentationen som är kvar. Har arbetat med den under gårdagen och den är nu nästan klar ska bara läggas till lite effekter i den. Ni ska nu få se hur den kommer att se ut.

Efter att betygen och projektarbetet är klart kommer jag även lägga ut hela projektarbetsrapporten här så ni kan se hur ett projektarbete ska delas in.

Ett tips klicka på Bilderna så ser ni dem större =).

 





   

Det är exakt så presentationen ska se ut, nästa steg blir att skriva ner i word vad som ska sägas till varje bild och sedan öva in det. Den sista bilden med frågetecknet är där vi kommer fråga om någon har några frågor =).

/Maria
2011-04-13 @ 09:09:49 Permalink Loggbok Kommentarer (0) Trackbacks ()


Logginlägg V.14


Nu är vi tillbaka i skolan igen efter praktiken och det är dags att fixa det sista i projektarbetet. Rapporten är fixad och klar.

Nästa steg i projektarbetet blir att fixa powerpoint-presentationen. När den är klar är det dags för redovisning.

/Maria
2011-04-07 @ 14:37:36 Permalink Loggbok Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0